BrocanteGrannyMai
Tekstversie
Startpagina
Laatste nieuws
Decoratie
Kantjes, stofjes en fournituren
Kerst
Kleding en accessoires
Linnengoed
Pasen
Poppen en bustes
Religie
Servies en bestek
Speelgoed
Foto's
Media
Verkocht
Gastenboek
Contact

Bedrijfsgegevens | Algemene voorwaarden  

Privacyverklaring

BrocanteGrannyMai.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en zorgt er voor dat de persoonlijke informatie die je geeft door haar vertrouwelijk wordt behandeld. BrocanteGrannyMai.nl gebruikt je gegevens om de bestellingen snel en efficiënt te laten verlopen. Je gegevens worden niet aan derden verstrekt, alleen wanneer deze betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.

BrocanteGrannyMai.nl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

a) Als je een bestelling plaatst, heb ik je naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.

b) Om het winkelen bij BrocanteGrannyMai.nl zo aangenaam mogelijk te laten zijn, sla ik met je toestemming je persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot je bestelling en het gebruik van mijn diensten op.

c) Met je toestemming gebruik ik je gegevens om je te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties Als je hier niet langer prijs op stelt, kun je mij dat laten weten door een e-mail te sturen naar info@brocantegrannymai.nl

d) Gegevens over het gebruik van mijn site en de feedback die ik krijg van mijn bezoekers helpt mij om mijn site verder te ontwikkelen en te verbeteren.

BrocanteGrannyMai.nl verkoopt je gegevens niet
BrocanteGrannyMai.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen, die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling. Door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

Indien je nog vragen mocht hebben over de Privacyverklaring van BrocanteGrannyMai.nl, dan kun je een e-mail sturen naar info@brocantegrannymai.nl
Ik help je verder als je informatie nodig heeft over je gegevens of als je deze wilt wijzigen. In geval wijziging van mijn Privacyverklaring nodig mocht zijn, dan vindt je op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Printerversie

Bedrijfsgegevens Privacyverklaring Algemene voorwaarden Hoe werkt mijn winkel